O nama - LOG

o nama

O nama

     OD "Log" www.log.ba je nastao kao prirodan slijed djelovanja u IT svijetu preko 17 godina. Cilj kojem težimo je da "LOG" bude jedna tačka kontakta koja će zadovoljiti sve IT potrebe malih i srednjih preduzeća, vodeći računa o omjeru kvalitete usluge i cijene koštanja usluge. Gdje smatramo da klijenti treba da za svoj novac dobiju najveću moguću vrijednost.

     U toku bogatog rada, iskustvo je sticano u najvećim svjetskim i domaćim kompanijama i to u raznim oblastima, kao što su održavanje IT sistema, pružanje podrške, programiranje, izrada web prezentacija, statistička obrada podataka...

Oblasti djelovanja Kompanija u kojima su sticana iskustva :
maloprodaje,
proizvodnje,
finansija,
IT usluga

Zašto izabrati LOG za partnera ?

     Ako tražite partnera koji će biti uz Vas i koji će unaprijediti poslovanje Vaše kompanije kroz otvorenu saradnju, omogućiti Vam da i dalje pozitivno poslujete.
Na jednom mjestu možemo Vam pružiti vrijedne savjete, kvalitetnu uslugu i podršku. Zbog svestranosti i bogatog iskustva razumijemo potrebe klijenta, njegove mogućnosti i u skladu sa time optimiziramo potrebna rješenja.

    Najjednostavije je da nas kontaktirate i izložite svoje potrebe da bi mogli što brže pristupiti adekvatnoj ponudi, također pogledajte i našu ponudu.

Primjeri rješenja

Kreiranje WEB stranica uz zadovoljavanje klijentovih želja i mogučnosti uz potpuno razumijevanje potreba klijenta. Proces je veoma jednostavan, gdje vodimo klijenta korak po korak kroz cijeli proces kreiranja WEB prezentacije ili WEB software-a i na taj način štedimo novac. Na samom početku definišemo sve potrebne elemente i pristupimo izradi WEB prezentacije ili WEB software-a. Također Vršimo programiranje aplikacija za potrebe klijenta i njegovog poslovanja. Programiranje za WEB , aplikativni software (specifični računarski programi), mobilne aplikacije. Osvježavanje i rekreiranje postoječih WEB stranica (prezentacija) i održavanje WEB sadržaja

Usluge informatičkog (IT) savjetovanja za klijente u cilju optimizacije troškova. Nadzor informatičkih projekata koje vode treće strane za potrebe klijenata, a u cilju kvalitetnog i pravovremenog izvršavanja projekta.

Obuka uposlenih unutar preduzeća u oblasti korištenja i upravljanja računarima i računarskim sistemima. Pomoć pri odabiru i pronalasku uposlenih za potrebe klijenata. Slekcijski proces kadrova i organizovanje selekcijskih procesa u dogovoru sa klijentom.
Usluge portala www.mojakarijera.info objavljivanje oglasa za upražnjena radna mjesta.

Kreiranje online marketinških kampanja za potrebe klijenta i media planiranje online kampanja. Oglašavanje putem facebook, google i drugih internet portala. E-mail marketing za potrebe Pre Salle (pred prodaja) i Post Sale (post prodaja).

Naša polja djelovanja

Kreiranje web stranica, WEB Hosting i programiranje
100% Complete (success)
Savjetovanje i nadzor
40% Complete (success)
Edukacija i HR selekcija
20% Complete (success)
Online marketing, SEO
80% Complete (success)